Jeroen ... onze nieuwe collega

Jeroen Simoen - Stanwick management consultants

We zijn blij te melden dat we opnieuw een nieuwe collega mogen opnemen in de Stanwick familie. Jeroen Simoen is gestart op 20 januari.

Hij behaalde zijn diploma als Msc. in de structurele biologie (biochemie & biotechnologie) aan de Ugent. Sinds 2013 heeft hij een traject afgelegd binnen kwaliteit in de non-woven textiel en 1st/2nd/3rd Tier automobielindustrie. Hierbij heeft hij een brede ervaring met 8D-problem solving aangevuld met vele van de six sigma tools en methodieken. Door de spilfiguur te zijn in het operationele gebeuren is Jeroen ook sterk betrokken geweest bij het ontwikkelen en het continu verbeteren van processen binnenin logistiek, aankoop en process engineering. Dit altijd met het oog om te streven naar de optimale kwaliteit en (kost)efficiëntie om zo de klanttevredenheid te garanderen.

Jeroen is afkomstig uit Brugge maar is “blijven plakken” in Gent. Zijn grootste passie is muziek aangevuld met het leren van de Japanse taal, boulderen, reizen, lezen, gitaar spelen en sporadisch eens koken.

We zijn blij hem te mogen verwelkomen in de Stanwick familie en zullen zijn expertise zeker kunnen gebruiken bij onze klanten.

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email