new year, new opportunities

Stanwick new year
Leiderschap

Een nieuw jaar brengt altijd nieuwe mogelijkheden. We zijn blij te mogen aankondigen dat Tom Van der Straeten de nieuwe Managing Partner is in Stanwick, hij neemt over van Nick Vanhalst. Tom vervoegde Stanwick in 2011, was in de afgelopen periode verantwoordelijke voor het Operational Excellence team en was sinds 2016 ook al partner in onze organisatie.

Tom Van der Straeten

We bedanken Nick voor zijn grote bijdrage aan het hoofd van ons adviesbureau. Nick blijft actief in Stanwick als projectleider voor onze klanten.

 Nick Vanhalst

Daarnaast verwelkomen we Jeroen Van den Hove als jongste partner in ons bedrijf. Jeroen werkt sinds 2014 in Stanwick, voornamelijk als Supply Chain Excellence consultant en trainer.

Jeroen Van den Hove

Tom en Jeroen zullen voortaan Stanwick leiden samen met collega-partners Katia Van den Bremt, Karine Roodhooft, Jean-Paul Nauwelaers en Hervé Pochart. Op deze manier maakt Stanwick zich helemaal klaar voor de toekomst nadat we het afgelopen jaar onze 50ste verjaardag mochten vieren.

We hebben in 2020 niet stilgezeten, maakten gebruik van de Covid-periode om digitaal een enorme versnelling te plaatsen (waardoor we nu ons volledig advies- en opleidingsaanbod digitaal en op afstand aanbieden) en daarenboven zijn we in de afgelopen Kerstperiode verhuisd vanuit onze kantoren te Merelbeke naar een nieuwe werkplek in een uniek renovatieproject “De Bedrijverij” op de Beerveldse Baan 2/0002 te Lochristi.

We hopen jullie in het nieuwe jaar te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie en kijken uit naar een vruchtbare en dynamische samenwerking met al onze klanten in 2021.

Lochristi

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email