Stanwick verwelkomt Mart Vermeersch

Mart Vermeersch

Na 5 jaar werken in een start-up is Mart klaar voor een nieuwe uitdaging.  Ze kijkt er naar uit om zich onder te dompelen in de wondere wereld van organisatie ontwikkeling, human dynamics en training.

Mart creëert graag een inspirerende context waarin mensen groeien, reflecteren, creëren en bovenal verbluffende teamresultaten kunnen neerzetten . Dit doet ze als trainer, coach en consultant. Met een luisterend oor, een creatief brein en opmerkzaam oog gaat ze secuur aan de slag, steeds in de weer met thema’s zoals zelfsturend leren, talentgericht werken, creatief denken, leiderschap en samenwerken.

Mart behaalde een Master Moraalwetenschappen (UGent), gevolgd door een Advanced Master Innovation & Strategic Management (Solvay Brussels School). Gaande weg spitste ze zich meer toe op de menselijke dynamiek in een organisatiecontext via projectwerk in diverse organisaties en sectoren.

In haar vrije tijd experimenteert Mart graag in de keuken, bakt ze zuurdesembrood en geniet ze van gezellig samen eten. Dansen, tekenen en tuinieren vormen voor haar de ideale uitlaatklep. En als het buiten regent, kijkt Mart graag naar films, lekker knus onder een dekentje in de zetel.

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email