Over Stanwick

U kan op Stanwick-medewerkers rekenen als 
consultant, trainer of co-sourcer.

De Stanwick Consultant

De Stanwick Consultant

Stanwick kiest ervoor om bij voorkeur een partnerschap aan te gaan met zijn klanten, waarbij beide partijen geëngageerd zijn om actief mee te werken aan de realisatie van het project. Daardoor wordt het oplossen van problemen een gezamenlijke onderneming, met evenveel aandacht voor de technische aspecten als voor de daarmee samenhangende menselijke interacties. Zo bouwen onze klanten zelf kennis en ervaring op en maakt Stanwick zichzelf stap voor stap misbaar doorheen de implementatiefase.

De Stanwick Trainer

De Stanwick Trainer

Onze medewerkers beschikken over didactische vaardigheden die hen toelaten om hun kennis en expertise op een doelgerichte en interactieve manier over te brengen. Zo worden uw medewerkers de interne experts in de materie.

Voor onze trainingstrajecten bouwen we steeds op volgende principes:

  • We bepalen eerst, samen met de klant, de leerdoelen en dan pas inhoud en methodiek
  • De training is pragmatisch en sluit bijgevolg aan bij de concrete werkrealiteit van de deelnemers
De Stanwick Co-Sourcer

De Stanwick Co-Sourcer

Stanwick kan een oplossing betekenen voor u tijdens momenten waarop extra capaciteit nodig is om het werk tijdig en kwalitatief te kunnen uitvoeren. Wij kunnen professionele consultants met gespecialiseerde vaardigheden aanleveren voor een bepaalde periode om uw projecten te managen of tijdelijk vacante posities in te vullen, zonder uw permanente personeelsbestand te verhogen.

Gespecialiseerde co-sourcing vaardigheden vindt u in Stanwick op vlak van:

  • Professioneel project management
  • Plant operations
  • Human resources
  • Lean Six Sigma Master Black Belts

Uw business consultant

Stanwick Management Consultants bouwt op meer dan 45 jaar ervaring in het advies- en trainingsvak. We laten ons voortdurend leiden door wat we willen zijn (visie), door wat we als onze opdracht zien (missie) en wat we waardevol vinden (waarden).

Stanwick corporate movie screenshotbekijk video

Onze roots

Bekaert-Stanwick België wordt opgericht door Antoon Bekaert en Tad Stanwick in 1970. In de beginjaren neemt Bekaert-Stanwick in de grote industriële groep Bekaert voornamelijk de rol in van interne consultant. Bekaert-Stanwick verstevigt zijn aanwezigheid op de internationale markt door een netwerk van partners te ontwikkelen doorheen Europa. Het bedrijf start een eigen kantoor in Frankrijk, later ook in Nederland. Na een management-buy-out in 2003 wordt Stanwick Management Consulting een 100% autonome organisatie.

International

Om onze internationale klanten beter te kunnen helpen en onze expertise verder te verruimen, heeft Stanwick partnerships met lokale en internationale consultants in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Nederland.

Het team

Notre Equipe

Het Stanwick team bestaat uit een mix van diverse en elkaar aanvullende vaardigheden. Deze mix garandeert een sterke integratie van managementtechnieken, industriële optimalisatiemethodes, teamdynamiek en gedragsmatige aspecten. Alle business consultants hebben daarenboven een uitgebreide ervaring in productie, diensten en/ of de openbare sector.

bekijk ons hands-on team

 

Stanwick op Kanaal Z