Podcast

Holacratie in de praktijk

Holacratie in de praktijk - Stanwick
Aflevering 1

Aan de slag met Holacratie

Hoe bereid je je best voor op het toepassen van Holacratie/Sociocratie 3.0, wat zijn de eerste uitdagingen en belangrijke take aways als je ermee aan de slag wil.

Lees meer

Aflevering 2

Consent besluitvorming

Het consentbeginsel is het basisprincipe voor besluitvorming binnen Holacratie/Sociocratie 3.0. Hoe zit consent besluitvorming in elkaar, welke stappen neem je hierin, wat brengt het en wat zijn onze ervaringen binnen Stanwick?

Lees meer

Aflevering 3

Standaard rollen binnen Holacratie

Holacratie/Sociocratie 3.0 maakt een duidelijk onderscheid tussen iemands rol en de persoon zelf. We belichten een aantal standaard rollen en geven onze inzichten hierover mee.

Lees meer

Aflevering 4

Rol- en werkoverleg binnen Holacratie

Hoe overleg je efficiënt en effectief volgens de principes van Holacratie/Sociocratie 3.0? Een aflevering over dynamisch en wendbaar vergaderen.

Lees meer

Aflevering 5

Leren loslaten: het perspectief van de leidinggevende

Welke transitie brengt Holacratie/Sociocratie 3.0 mee voor iemand die voordien een leidinggevende functie bekleedde? We laten onze Lead Link aan het woord.

Lees meer

Aflevering 6

What's in it for us?

Wat doet het met teamleden als je aan de slag gaat met Holacratie/Sociocratie 3.0? In deze aflevering laten we verschillende collega's aan het woord over wat het ons tot nu toe gebracht heeft.

Lees meer