Partnerschap tussen Minitab en Stanwick Management Consultants markeert een krachtige synergie van statistische expertise en bedrijfsadvies

minitab partnership stanwick green belt
Green belt
Lean
Six Sigma

Stanwick kondigt verheugd een strategisch partnerschap aan met Minitab (www.minitab.com), de toonaangevende leverancier van statistische software die organisaties wereldwijd helpt bij datagestuurde besluitvorming.

Dit partnerschap combineert de uitgebreide expertise van Minitab in statistische analyses en gegevensvisualisatie met de diepgaande bedrijfsinzichten en adviesvaardigheden van Stanwick Management Consultants. Door hun krachten te bundelen, streven beide bedrijven ernaar om organisaties te voorzien van holistische oplossingen die zich richten op zowel datagestuurde inzichten als strategische implementatie.

"Minitab kijkt ernaar uit dit strategische partnerschap met Stanwick Management Consultants verder te ontwikkelen. We geloven sterk in de kracht van data-analyse en willen deze toegankelijk maken voor bedrijven van elke omvang. Samen met Stanwick kunnen we onze expertise nog verder uitbreiden en organisaties voorzien van de tools en inzichten die ze nodig hebben om hun prestaties te verbeteren," aldus Partner Sales team lead EMEA van Minitab, Jos Huijsmans.

Stanwick Management Consultants, met hun bewezen staat van dienst in het bieden van advies op maat aan diverse industrieën, ziet dit partnerschap als een kans om hun diensten verder te versterken. "Ons doel is altijd geweest om bedrijven te begeleiden naar duurzaam succes. Door samen te werken met Minitab kunnen we diepgaande, data-onderbouwde inzichten bieden die bedrijven in staat stellen om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen," verklaarde Jeroen Van den Hove, Partner bij Stanwick Management Consultants.

Het partnerschap tussen Minitab en Stanwick Management Consultants zal resulteren in professionele DMAIC projectrapportage, Green Belt en Black Belt trainingen ondersteund door Minitab software en op maat gemaakte oplossingen die bedrijven ondersteunen bij het maximaliseren van hun potentieel door middel van data-analyse, procesoptimalisatie en strategisch advies.

Over Minitab: Minitab helpt organisaties wereldwijd bij het ontsluiten van de kracht van gegevensanalyse en statistiek. Met intuïtieve softwareoplossingen en expertise ondersteunt Minitab bedrijven bij het nemen van data gestuurde beslissingen.

Over Stanwick Management Consultants: Stanwick Management Consultants is een vooraanstaand managementadviesbureau dat organisaties begeleidt bij strategische ontwikkeling, operationele efficiëntie en groei-initiatieven, met een focus op het leveren van waarde en duurzaam succes.

Process improvement

Vandaag de dag worden we overspoeld met tools om ons bedrijfsproces te verbeteren. Denk maar aan Lean, TPM (Total Productive Maintenance), QRM (Quick Response Manufacturing), TQM (Total Quality Management), … Al deze technieken hebben ontegensprekelijk hun voordeel, maar zijn vaak ook vanuit een welbepaalde visie opgebouwd. Een geïntegreerde aanpak dringt zich op.
Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email